Wij zijn open!

Eten bij Ted

Restaurant Ted ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’.

Onze menukaarten

Vanaf 12 uur staat Ted voor je klaar met lekker bakkie koffie en jahaa uiteraard de Bossche bol van Jan de Groot. Blijf lekker zitten en probeer een keuze te maken uit Ted’s lunchklassiekers, de beste tosti’s en verrassende sandwiches.

Bij het vallen van de avond transformeert Ted naar een flamboyante gastheer. Een gezellige borrel of een ongedwongen diner, je doet bij Ted waar je zelf zin in hebt!

Een menu op basis van voor-, hoofd- en nagerecht. Zet de tafel vol met onze bites en voorgerechten, perfect om te delen òf schuif aan onze royale bar en drink je favoriete cocktail. De avond is van jou!

Reserveren met meer dan 8 personen?

Reserveer eenvoudig via de button rechtsboven! Ben je met meer dan 8 personen?
Neem dan contact op via de button hieronder of reserveer telefonisch.

Sitio is vanaf nu Ted!

Jouw vertrouwde Sitio in een nieuw jasje!

Maar wie is Ted dan? We kennen allemaal wel iemand, zo iemand waar je je altijd thuis voelt. Waar iedereen altijd welkom is, op elk moment van de dag. Dat is Ted!